máj 272013
 

fnixcsarnok logAbszolút személyes hozzáállás következik: kifejezettem ÖRÖMMEL értesültem arról, hogy a Főnixcsarnok lett a Games Workshop hivatalos magyarországi ellátója.

Link: http://www.hallofthephoenix.eu/hu/component/content/article/1-friss-hirek/179-gw-bejelentes.html

S amit kiemelnék: “Célunk, hogy a kiskereskedelmi partnereken keresztül a megfelelő szolgáltatási színvonallal és árpolitikával országon belülre hozzuk a jelenleg külföldre feladott rendeléseket.

Jee. Igen.

Magam is rengeteget rendeltem külföldről, főleg GW termékeket, mert árban szállítással együtt is olcsóbb volt kintről behozni amit az ember fia szeretett volna. Ebben a font árfolyam meg sok más minden rájátszott, de ahogy figyelemmel követtem az elmúlt évek, Kristálycsarnok előtt is utáni érát, azt látom, hogy a Főnix meglépi azt, amit én üdvözítő üzletpolitikának tartok.

 • nem a pénz és a gyors meggazdagodás a fő motivációja a cégnek
 • a hobbit és a közösséget táplálja
 • foglalkozik a vásárlókkal, és ezt érezteti is
 • ugyanakkor piacképes akar maradni hosszú távon, tehát mint üzletre is tekint

Tomb_Kings_necrosphinx_vs_Shaggoth_Gregory_RossettoAzt hiszem ezek a pontok azok, amelyek manapság egy üzletet sikeressé tesznek, de főleg ez: A VÁSÁRLÓKÉRT VAN. S én ezt érzem évek óta Főnixből. Mind a rendezvények, mind a szolgáltatás, hozzáállás terén azt érzem: a pénzemért kapok emberséget, odafigyelést.

És szívesebben fogom inkább náluk hagyni a zsét, mint hogy valami külföldi ismeretlent támogassak, még ha egy picit többe is kerül (ami nem igaz most már!).

Ez nem fizetett reklám, sőt. Abszolút magánvélemény, de úgy érzem, hogy a Főnix egyre fontosabb szerepet tölt be Mo. kis közösségének életében. A HÉT rendezvényei olyanok, amelyekért otthon az asztalra csapok az asszonynál, hogy mindenképpen ott lehessek. Idén először mind a két nap.

Csak így tovább.

ps: már rakom félre a zsét augusztusra a gyíkemeberekre 😀

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

  4 hozzászólás to “Főnixcsarnok mint GW disztribútor”

 1. Teljes mértékkel egyetértek.
  Helyes a megfogalmazás: a vásárlókért van. Megérdemli a dicséretet.
  Csak így tovább és köszönet a cikkért.

 2. Személyes tapasztalat hogy tényleg mindent megtesznek értem kis emberért is, ami ritka manapság, főleg ha mondjuk egy Gw-t nézek, de sorolhatnék hazai ellenpéldát is, de nem fogok.
  Lényeg hogy csak így tovább!

 3. Most nem jut eszembe, hogy melyik számítógépes játékokat gyártó szlogenjét lopom, de a Főnixesekre is maximálisan igaz: “By gamers, for gamers.”

 4. Általában véve nekem is jó tapasztalataim vannak a Főnixcsarnokkal, ráadásul az áraik is nagyon barátságosak! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.