nov 102008
 

Khebab csataleírásán alapuló, a “Hogyan győzzük le a vámpírokat” írásából szeretnék sorozatot csinálni, és ehhez kérném a ti segítségeteket is: ha esetleg megosztod velünk, hogy szerinted a Te seregedet hogyan lehet legyőzni, vagy te milyen taktikákkal győztél le bizonyos seregeket, akkor annak nem csak én, de szerintem minden, a játékkal most ismerkedő, vagy középhaladó játékos örülne.

A neten mindig “hogyan játszunk X fajjal” leírásokat találni, de az ember sokszor a hajára kenheti az elméleti tudását, ha ismeretlen sereggel kerül szembe. Sőt, az elméleti tanácsok egy gyakorlott játékos ellen nem sokat érnek, és ott a seregismeret, tapasztalat, a gyengeségek és erősségek kihasználása –  és a jó szerencse – számítanak.
A “hogyan győzzük le…” sorozat mellé beékelve szeretnék néhány alap szintű taktikai tanáccsal szolgálni: kezdő koromban RENGETEG írást elolvastam, hogy mit hogyan kell csinálni, taktikázni, és a legtöbb tanács annyira elméleti volt, hogy a játékokban nagyon ritkán lehetett vele találkozni, hacsak nem nagyon kezdő játékosok ellen – ilyen pl a tipikus kalapács-üllő taktika, amit egy kicsit is gyakorlott játékos ellen nem lehet bevetni, annyira átlátszó. Nagyon sok tanácsot a hajamra kenhettem, aztán az élet tanított meg egy csomó mindenre.
"Cserében" azt kérném a Kedves Olvasóktól, hogy értékeljétek mennyire találtátok hasznosnak illetve élvezetesnek nem csak ezen cikkeket, de a csataleírásaimat is. Számomra nagyon fontos a visszajelzés, ezért ezzel tudjátok meghálálni a befektetett munkámat.
A “Hogyan győzzük le…” sorozatot a Lizardmenekkel folytatnám, mivel egész sokat játszottam velük mostanság, a jövőben részemről várható még a Wood Elf sereg elleni felkészülés alapjai, illetve a későbbiekben az Empire is.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  3 hozzászólás to “Hogyan győzzük le?”

 1. Baromi jó ötlet, Bala!
  Valaki leírhatná, hogyan lehet leverni viszonylag nyílt terepen 1000 pont körül törpéket orkokkal… Ha egyszer sikerül ezt elérnem, leírom.
  (Csak az elkeseredés beszél belőlem, mert eddig nem jött össze még sajnos…)

 2. Hellóbelló!

  Tetszik az ötlet, várom a többi részt 😉

  Lesznek am. ogrés csataleírások?

 3. Mijaza “am. ogre”?
  Ha lesz Ogre ellenfelem, lesz Ogrés csataleírás. 🙂 Vagy felidézek egyet amit Bredarral játszottunk… 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.