nov 152010
 

A cikk előzménye itt olvasható

Nosza, nézzük hogy állunk. Kezdem a Rare választással.

Hellgiant: Képzeljétek, egy óriás itt maradt még 2007-ből az Ork seregből, évek óta nem bírom eladni, még Bredartól vettem, és Elendro nem egyszer kölcsönkérte, egyszer darabokra is törte, szóval kicsit hányatott a sorsa szegénynek, de ideális lesz káoszóriást csinálni belőle, ha netán azt akarnék hozni. Egyenlőre nem tervezem, bár sokan esküsznek rá, versenyre szerintem nem éri meg (lelövik), de baráti játékban meglepetésben hozni fogom valami élőholt horda ellen mondjuk. Sajna csak T5 és nem T6, sok pont… Nem szeretem.

2 Chaos spawn: Csúnyák, de valamiért megvettem őket, jöttek a sereggel. Nem szokás versenyseregbe hozni, én mégis hiszek bennük, flanket védeni, háttérországot védeni ideális lehet, mert ugye nem kell LoS ahhoz, hogy “rohamozhassanak”, tehát a frontvonal mögötti Scoutokat, ágyúvadászokat simán le lehet kapni, és az ilyen kis dolgokat (T5 + unbreakable) azért feltartják. Szerintem.

Hellcannon: Jeeee! Végre ágyúzhatok! És ezek Monsters-and-handlersek ám, szóval odamennek és oda******nak. Ez kell nekem. Hiába nyomul rá valami kis nyümedék scout osztag vagy kutya vagy hárpia, ezek megesznek mindent reggelire. T6, 4+, 5db S5 attack. Plusz ugye ágyúznak mert hát ágyúk, izé, “kőhajítók”, bocsánat: s5 kis template, bruhaha. 5 wound + 3 kezelő – tehát nem úgy van az mint a jelenlegi ágyúknál. Szóval ezek nyamik.

Itt készülnek jelenleg.

Chaos Warshrine: ennek ugye nincsen hivatalos modellje, úgyhogy konverzióra van szükség. És minő meglepetés, maradt nekem még az Ork seregből 🙂 egy fél szekér – a rúdja, az alapja meg hozzá nem való oldallapok goblin szekérből, meg a hám. És maradt ugye az empire seregből birodalmi ló: TÁDÁÁÁÁ. Készen van a Chaos Warshrine!

(klikk a képre)

– – –

És akkor az ígért Nyereményjáték!

Számold meg és sorold fel, hogy hány különböző Warhammer Fantasy faj valamilyen hivatalos képviselője látható az alábbi képen, és a helyes megfejtők között egy figurát sorsolok ki, amit valahogyan eljuttatok hozzá. 🙂 (hivatalos: azaz melyik sereghez adták ki az adott figurát. )

Íme kép:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

  7 hozzászólás to “Készül a WoC sereg II. rész”

 1. Úgy érted, hány különböző Warhammer Fantasy faj valamilyen hivatalos, eredeti, dobozt vagy blistert látott képviselője? 😛
  A végső helyes válasz úgyis 42 🙂

  Kicsit megnehezíteném a dolgot azzal, hogy seregenként kik / mik azok a képviselők. Beböfögöm azt, hogy 12 és nyertem? Nemáá

 2. Ö, röviden: hány WHFB faj modelljeit látod a képen. De egyébként úgy értem, ahogy írod:
  “Hány különböző Warhammer Fantasy faj valamilyen hivatalos, eredeti, dobozt vagy blistert látott képviselője”

  Így volt a kiírás: “Számold meg és sorold fel”

  Tehát kéretik felsorolni is a fajt legalább, ha vannak modellnevek is, akkor az csak jobb.

  ide jöhet:
  kbkuno@gmail.com

  B

 3. Azért lehet véleményezni a Warshrine-omat is 🙂

 4. Lécci CSAK seregnév (+figura) felsorolást küldjetek! 🙂

 5. Szép a warshrine, de ezen a képen úgy látszik, mintha sorjás lenne…

 6. Szerintem még a hellcannon is sorjás. 😀

  Nekem személy szerint a szekér jön be. Kedvet kaptam hozzá, hogy barkácsoljak egyet, még ha nem is a szekerek kiadása a mostani.

 7. Lehet telefonos segítséget kérni? V. a közönség segítségét ? 😀

Sorry, the comment form is closed at this time.