jún 292010
 

Sokat vaciláltam, hogy belemenjek-e a rendes értékelésbe, de bevallom nem igazán látom értelmét. Most már a GW is kvázi félhivatalosan letett róluk, hiszen az új alapkönyvben nincsenek benne, letölthető PDF-ből elérhetőek a szabályok, lehet konvertálgatni is, a linkajánlóban találtok magyar érdekeltségű blogokat a témában.

Nehéz lenne őket rangsorolni, mivel annyira nem ismertek, kevesen gyűjtik őket, versenyre nem szokták engedni. Hányattatott a sorsuk. Személy szerint nekem baromira nem jönnek be azok a két méteres sapkás törpék, de hát ugye ízlések és pofonok. Ha valaki akar róluk írni, szívesen látok egy beszámolót róluk.

Nem ismerem őket, lehúzni meg nem akarom, úgyhogy szavazzatok Ti!

VN:F [1.9.22_1171]
Modellezés, Figurák
Fluff
Közelharc
Mágia
Lövés
Taktika, változatosság
Tápos-e vagy?
Tanulógörbe
Rating: 3.2/5 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.3/5 (3 votes cast)

  6 hozzászólás to “Seregek értékelése – Chaos Dwarfs”

 1. Honnan lehet letölteni a seregkönyvüket ?

 2. Üdv!
  Először is szerintem nagyon jó ötlet ez a sereg össze hasonlítás, sokat segíthet a kezdőknek kiválasztani a megfelelő banda kiválasztásában.
  A Chaos Dwarf-okat nem ismerem de a sereg könyvük alapján nagyon hangulatosnak tűnnek, amolyan komikus vidám srácok, a Chaos-os seregek közül messze a legszebbek szerintem…

 3. Kösz Bala ! 🙂

 4. A káosztörpe sereg többféleképp nézhat ki. Vannak, akiknél nincsis nagysapkás modell. Az igaz, hogy a gw nem támogatja őket, de a rajongói oldal viszont fantasztikus. Rendszeres újság, új seregkönyv, új modellek, szóval van minden, ami kell hozzá. Még rádió is van. Bala: ha kell az új seregkönyvről szívesen írok egy beszámolót.

 5. Jöhet Chipie!
  Ha megy a wordpress blogolás is, akkor adok jogot, rakj bele képeket meg mindent.
  B

Sorry, the comment form is closed at this time.