jún 292010
 

Ismét azt kell mondjam, hogy nem lenne mérvadó, ha írnék a DoW illetve a RoR seregekről.

A szabályokat bárki letöltheti, egy-két régi öreg motoros gyűjti is őket, láttunk már versenyen is, de igazán nem használható, mindig van jobb. A figukat nehéz beszerezni. A meglepetés erejével hatnak, talán van 1-2 erős kombó is, de az új seregek mellett egyre kevésbé életképesek. Írni olyat, ami használható lenne, nem igazán tudnék, ezért rátok bízom, Ti hogyan látjátok.

Fő seregnek semmiképpen nem ajánlott, gyűjtők kedvére bogarászhatnak, ebayelhetnek, de ez inkább a modellezés, mint a játék kategóriája, mert helyettesíteni nagyjából majdnem mindent lehet, ha az ember játszani akar.

Mondjátok meg Ti a tutit.

VN:F [1.9.22_1171]
Modellezés, Figurák
Fluff
Közelharc
Mágia
Lövés
Taktika, változatosság
Tápos-e vagy?
Tanulógörbe
Rating: 3.3/5 (9 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)

  5 hozzászólás to “Seregek értékelése – Dogs of War”

  1. Ha volt CD meg DoW hol marad Kislev?

  2. Ja, erre én is gondoltam… De azért velük még annyira se játszanak…

  3. A Kislevi kultúrkör pedig szerintem nagyon el van találva. A keleti nagy szláv népek, jégmágiával meg cárral. Lengyel-orosz lovasság plusz gyalogság kis mongol beütéssel, örök harcban a káosszal. Csak sajnos a figuszokat nehéz beszerezni. Pedig jól mutatna a Breton seregem mellé, szövetséges seregnek ( ahogy ezt a kislevi szövetséges szabályok leírják )

  4. Teljesen egyetértek.
    Kirakok majd egy szavazást 🙂

  5. Egyt értek Keresztessel én is szívesen látnék egy Kislevita hadat szövetségesként a seregem mellett,csak ne lenne olyan nehéz beszerezni őket,mármint az eredetieket, ebből a konvertált nem ugyanaz, nem adja vissza a sereg hangulatát

Sorry, the comment form is closed at this time.