máj 032013
 

images (5)Nagyjából két évvel ezelőtt kiraktam egy szavazást, amely azt hivatott kutatni, hogy milyen Terepasztalos Játékokkal játszunk aktívan. Kíváncsi lennék, hogy az azóta eltelt időben milyen változás állt be a játékok terén? Lett-e több hobbista? Tényleg kevesebben játszunk? Tényleg többféle játékkal játszunk?

Azóta ami változást én érzek, az a Főnixcsarnok és a Gólemművek áldásos munkája, illetve hogy a klubok is rendeződtek, beálltak. Volt ugye egy nagy átrendeződés a KCs megszűnésével. A stabilabb helyzet biztosan a hobbi javára ment.

Kérlek szépen, juttasd el a szavazás hírét klubodba, boltodba, honlapodra – jó lenne (már csak a kíváncsiságon túl is) összegyűjteni a válaszokat, és megnézni a változást. Én már csak ilyen százalék-fetisiszta vagyok… 🙂

A Kérdés:

Milyen terepasztalos játékokkal játszol aktívan?

Az aktívan alatt azt értem, hogy mondjuk idén már többször elővetted a polcról. Megpróbálok minél több mindent felsorolni, de az előző szavazásból látszik, hogy sok játékkal csak nagyon kevesen játszanak.

Oldalt megtalálod, kérlek szavazz!

* * *

Display4LadderMatch_zps666362efAmi még érdekes lenne, ha nem azt néznénk, hogy milyen játékokkal játszol AKTÍVAN, hanem hogy milyen seregeid vannak otthon 🙂 Biztos más lenne a kép. Lehet, az is megérne majd egy szavazást?

A blog FACEBOOK oldalán a cikket is osszátok meg (Warhammer Tactics Blog csoport). Köszi.

S a korábban indított két cikksorozat nem fog leállni, a következő Seregépítő-t már írom is. Továbbá már csak a High Elf kódex hivatalos megjelenésére várok, arról is közzéteszek majd egy MJJ-t. 🙂

További jó olvasást!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (6 votes cast)

Sorry, the comment form is closed at this time.